Levering & Verzending

Geachte klant,

Met grote zorg trachten wij uw bestelling spoedig te bezorgen. Bestellingen worden in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen verzonden. Hoewel we ons uiterste best doen om deze belofte na te komen, kan het voorkomen dat bepaalde producten niet voorradig zijn, wat tot vertraging in de levering kan leiden. Indien wij om welke reden dan ook deze levertijd niet kunnen halen, stellen wij u uiteraard zo spoedig mogelijk hiervan op de hoogte.

De levering van uw bestelling verloopt via de pakketbezorger van Post NL. Pakketten worden bezorgd van dinsdag tot en met zaterdag. De aflevering vindt over het algemeen plaats op de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 uur. Onder onvoorziene omstandigheden kan dit echter ook één werkdag later zijn. Houd er rekening mee dat wij het exacte tijdstip van aflevering niet kunnen garanderen.

Indien u in het weekend een bestelling heeft geplaatst, dient u één extra werkdag bij de levertijd op te tellen. Zaterdag besteld betekent dat uw bestelling op dinsdag wordt geleverd.

Track & Trace:

Wij werken samen met Post NL, waardoor u uw bestelling kunt volgen. De Track & Trace code ontvangt u per e-mail.

Niet Thuis?

Indien u niet thuis bent op het moment van bezorging, zal de bezorger proberen uw bestelling af te geven bij de buren. Als dit niet mogelijk is, wordt uw pakket de volgende bezorgdag opnieuw aangeboden. Mocht de bezorging dan nog steeds niet lukken, wordt uw pakket de volgende dag naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt gebracht. U ontvangt in dat geval een bericht in uw brievenbus met de locatie van het afhaalpunt. Uw pakket blijft daar 5 dagen liggen.

Verkeerd Adres?

Indien u een onjuist adres heeft opgegeven tijdens het afrekenen, neemt u dan direct contact op met onze klantenservice via info@cederzalm.nl. Wij zullen proberen dit te corrigeren bij de bezorgdienst. Als uw bestelling al is verzonden, kunnen wij uw bestelling alleen opnieuw versturen wanneer Post NL het pakket naar ons retourneert.

Mocht u nog verdere vragen hebben of assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Team Ceder Zalm.