Bij CederZalm.nl bieden we diverse veilige betaalmethoden aan. Momenteel kunt u kiezen uit:

iDEAL:
iDEAL staat bekend als een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland. Het werkt samen met tien verschillende banken en biedt een snelle en veilige betaalervaring, zonder dat daarvoor een afzonderlijk account vereist is. Betaling geschiedt rechtstreeks met uw bankpas, indien u bij een van deze tien banken bankiert. Voor nadere informatie verwijzen wij u graag naar www.ideal.nl.

PayPal:
PayPal betreft een snelle betaalmethode die enkel werkt indien u beschikt over een PayPal-account. In slechts enkele stappen kunt u betalen met uw PayPal-saldo of een aan uw PayPal-account gekoppelde bankrekening. U kunt voor meer informatie terecht op www.paypal.com.

Klarna:
Bij CederZalm.nl kunt u tevens gebruikmaken van Klarna Betaal Later. Hiermee kunt u vandaag shoppen en onmiddellijk van uw aankoop genieten. Indien tevreden, kunt u direct betalen via de Klarna-app. Bent u niet direct tevreden, dan heeft u de mogelijkheid om tot 14 of 30 dagen later te betalen, zonder rente en extra kosten.

Gelieve op te merken: Op het moment van aankoop ontvangen wij het orderbedrag van Klarna. Dit bedrag hoeft u dus niet aan ons, maar aan Klarna te voldoen. U kunt dit eenvoudig regelen via de Klarna-app of via een betaallink die u per e-mail van Klarna ontvangt. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar www.klarna.com.